#energiantuotanto #energiapolitiikka #energiatehokkuus #energiavinkki #hiilijalanjälki #hyvinvointi #ilmastointi #ilmastonmuutos #kajave #kaukolämpö #kesämökki #kodinkone #kolumni #kotona #laiteuutuudet #Laskiainen #lämmitys #lämpö #mahdollistaja #moottorilämmitys #osaaminen #piha #puutarha #pääsiäinen #rakentaminen #resepti #sisustus #sähkö #sähköasennukset #sähköauto #sähkögrilli #sähköhammasharja #sähköinen liikenne #sähkölentokone #sähkönsiirto #sähköpalo #sähköpotkulauta #sähköpyörä #sähkösavustin #sähköverkko #sähkövero #testi #toimitusvarmuus #tulevaisuus #turvallisuus #työ #valaistus #vapaalla #verkkopalvelu #viihde-elektroniikka #ystävänpäivä

#kajave

Kajaven työmaat ja hankkeet nähtävissä
Artikkeli 29.04.2021

Sähkönjakelun kunnossapito ja uudistaminen ovat edellytys siirryttäessä kohti häiriötöntä sähkönjakelua. Nyt jokainen voi itse tutustua Kajaven sähköverkon työmaihin ja hankkeisiin suoraan kartalla.

Toimiva sähkönsiirto on toimivaa yhteistyötä
Artikkeli 21.01.2021

Sähkön siirtäminen asiakkaiden pistorasiaan vaatii monen tahon yhteistoimintaa. Kajavella on rakennettu toimiva yhteistyöverkosto, jossa yhteistyökumppanit hoitavat kokonaisuudesta oman osansa tarkasti ja laadukkaasti. Annetaanpa hankepäällikkö Eetu Niskasen kertoa, ketkä kaikki ovat mukana, kun Kajaven alueella rakennetaan ja kunnostetaan sähköverkkoa, toimitetaan asiakkaille liitäntöjä sekä hoidetaan häiriötilanteita.

Insplan tuottaa Kajavelle sähköverkon tarkastukset sekä kunnossapidon projektivalvonnan
Artikkeli 06.10.2020

Kajave on kilpailuttanut sähkönjakelu- ja alueverkon kunnossapitotarkastukset, kunnossapidon suunnittelun sekä projektivalvonnan.

Enerke ja Eltel ovat Kajaven sähköverkon kunnossapidon ja viankorjauksen sopimuskumppanit
Artikkeli 23.09.2020

Kajave on kilpailuttanut urakoitsijat sähköverkon kunnossapidon, viankorjauksen sekä sähkömittarien asennus- ja liittymätöiden osalta. Valitut kumppanit ovat Enerke Oy ja Eltel Networks Pohjoinen Oy.

Uuno tuhosi, mutta kaikki toimii taas
Artikkeli 29.06.2020

Viime viikon torstaina riehunut Uuno-ukkosmyrsky kaatoi repi ja katkoi puita sillä seurauksella että osa alueen asukkaista joutui olemaan ajoittain ilman sähköjä. Valtaosa sähköverkon vioista saatiin korjattua jo heti torstaina, vaikka ukkosmyrskyn aiheuttama suurhäiriö alkoi torstai-iltana kuuden jälkeen. Viimeisetkin saivat sähkönsä sunnuntai-iltana. Nyt verkon vaurioita tarkastetaan vielä helikopterilennoilla.

Jenny Martiskainen: Sähköalalla on paljon mahdollisuuksia
Artikkeli 09.06.2020

Jenny Martiskainen teki opiskellessaan valinnan, jota ei ole katunut, vaikka tekninen ala on edelleen jostain syystä miesvaltaista. Hän hehkuttaa Kajaanilaisen Loiste-yhtiöiden työilmapiiriä ja työtään, jossa vastaa Kajaven sähköverkkojen uusimisesta ja rakentamisesta.