#energiapolitiikka #energiatehokkuus #energiavinkki #hiilijalanjälki #hyvinvointi #ilmastointi #ilmastonmuutos #kajave #kaukolämpö #kesämökki #kodinkone #kolumni #kotona #laiteuutuudet #lämmitys #lämpö #mahdollistaja #osaaminen #piha #puutarha #rakentaminen #resepti #sisustus #sähkö #sähköasennukset #sähköauto #sähkögrili #sähköhammasharja #sähkölentokone #sähköpalo #sähköpotkulauta #sähköpyörä #sähkösavustin #testi #toimitusvarmuus #tulevaisuus #turvallisuus #työ #valaistus #vapaalla #verkkopalvelu #viihde-elektroniikka

#kajave

Insplan tuottaa Kajavelle sähköverkon tarkastukset sekä kunnossapidon projektivalvonnan
Artikkeli 06.10.2020

Kajave on kilpailuttanut sähkönjakelu- ja alueverkon kunnossapitotarkastukset, kunnossapidon suunnittelun sekä projektivalvonnan.

Enerke ja Eltel ovat Kajaven sähköverkon kunnossapidon ja viankorjauksen sopimuskumppanit
Artikkeli 23.09.2020

Kajave on kilpailuttanut urakoitsijat sähköverkon kunnossapidon, viankorjauksen sekä sähkömittarien asennus- ja liittymätöiden osalta. Valitut kumppanit ovat Enerke Oy ja Eltel Networks Pohjoinen Oy.

Uuno tuhosi, mutta kaikki toimii taas
Artikkeli 29.06.2020

Viime viikon torstaina riehunut Uuno-ukkosmyrsky kaatoi repi ja katkoi puita sillä seurauksella että osa alueen asukkaista joutui olemaan ajoittain ilman sähköjä. Valtaosa sähköverkon vioista saatiin korjattua jo heti torstaina, vaikka ukkosmyrskyn aiheuttama suurhäiriö alkoi torstai-iltana kuuden jälkeen. Viimeisetkin saivat sähkönsä sunnuntai-iltana. Nyt verkon vaurioita tarkastetaan vielä helikopterilennoilla.

Jenny Martiskainen: Sähköalalla on paljon mahdollisuuksia
Artikkeli 09.06.2020

Jenny Martiskainen teki opiskellessaan valinnan, jota ei ole katunut, vaikka tekninen ala on edelleen jostain syystä miesvaltaista. Hän hehkuttaa Kajaanilaisen Loiste-yhtiöiden työilmapiiriä ja työtään, jossa vastaa Kajaven sähköverkkojen uusimisesta ja rakentamisesta.

Kajave: Yhteiskunnallista vaikuttavuutta ja vastuuta
Artikkeli 05.06.2020

Loiste-konsernin yhteiskuntavastuuraportissa kootaan yhteen avaintiedot Loiste-konsernista ja avataan kattavasti Loisteen roolia yhteiskunnassa. Sähköverkoista vastaava Kajave investoi 2019 sähköverkostoon lähes 22 miljoonaa euroa ja huolehtii omalta osaltaan alueellisesta hyvinvoinnista vastuullisesti. Kainuussa sähköverkon johtopituus asiakasta kohden on lähes kaksinkertainen kuin maassamme keskimäärin.

Kajaven sähköverkon rakentaminen tuo työpaikkoja ja jatkuvuutta
Artikkeli 08.04.2020

Sähkönjakelun varmistaminen on tänä päivänä entistäkin tärkeämmässä roolissa. Kajave keskittää sähköverkon rakentamisen ja muuntamoiden toimituksen kolmen urakoitsijan ja kahden laitetoimittajan kanssa.