Kajaven asiakaspalveluajat muuttuvat

Kajaven asiakaspalveluajat muuttuvat

30.05.2022

Kajave Oy:n asiakaspalveluiden aukioloajat muuttuvat 30. toukokuuta, kun Call Waves Solutions Finland Oy aloittaa yhteistyökumppaninamme.

Asiakaspalvelu ja tekninen asiakaspalvelu neuvovat arkisin klo 9–17 numerossa 010 192 800 pvm/mpm.

Haluamme tarjota entistäkin parempaa palvelua ja helpottaa asiointia. Saat molemmat palvelut edelleen yhdestä ja samasta numerosta.

Arvostamme mielipidettäsi ja jatkossa lähetämme sinulle yhteydenoton jälkeen lyhyen tyytyväisyyskyselyn. Kyselyyn vastaamalla voit auttaa kehittämään palveluitamme entistäkin paremmaksi.

Laskun maksamiseen ja eräpäivän siirtoihin liittyvissä asioissa pyydämme jatkossakin ottamaan yhteyttä suoraan Ropo Onlinen asiakaspalveluun numerossa 09 4246 1357. Avoinna arkisin klo 9–20 ja lauantaisin klo 9–15.

Sähköisessä Oma Energia -palvelussamme voit seurata sähkönkulutustasi, tarkistaa sähkösopimuksesi hinnat ja tilata ilmoitukset sähkökatkoista. Saat meihin yhteyden, kun jätät meille viestin Oma Energiassa.

 

Asiointipisteellemme erityistilanteissa ajanvarauksella

Parannamme palvelua myös avaamalla asiointipisteemme erityistilanteita varten. Jatkossa asiointi tapahtuu kuitenkin vain ajanvarauksella, jotta voimme ohjata teidät oikealle asiantuntijalle. Ajan voi erityistilanteissa varata puhelinvaihteemme kautta. Asiointipiste on osoitteessa Ahontie 1, 87250 Kajaani. Perusasiat hoidetaan jatkossakin asiakaspalvelun kautta.

Nopean avun kysymykseesi saat asiakaspalvelijoiltamme chat-palvelun kautta osoitteesta kajave.fi/yhteystiedot.

Lisätietoja: asiakkuuspäällikkö Maarit Tuovinen, Kajave Oy, puh. 050 5759795

 


Kommentit

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua!

#datahub #energiansäästö #kotona #sähkönsäästö  

Omasta energiankulutuksesta ollaan kiinnostuneita

Suomalaiset ovat viimeisen vuoden aikana toden teolla kiinnostuneet omasta energiankulutuksestaan. Säästöjä on haettu ja kulutusta siirretty hetkiin, jolloin sähköä on runsaammin ja edullisemmin tarjolla. Yhteisen asian eteen on tehty töitä...

#kajave #mahdollistaja #sähköverkko #toimitusvarmuus  

Helikopterilla sähkökatkoja vastaan

Kajave varmistaa sähkönjakelua karsimalla puiden oksia voimalinjojen läheisyydessä marraskuun aikana. Työ tehdään matalalla, johtokatujen yllä lentävällä helikopterilla, johon on kiinnitetty moniteräsaha.

#astettaalemmas #energiatehokkuus #kotona  

Kun tiedät voit toimia: TUTUSTU OMAAN ENERGIANKULUTUKSEESI

Tiedätkö, miten paljon kodissasi kuluu sähköä, vettä ja lämmitysenergiaa vuodessa, kuukaudessa, viikossa tai vuorokaudessa? Tiedätkö mihin vuorokauden aikaan kulutat eniten? Nämä asiat kannattaa selvittää, sillä vasta sen jälkeen voit itse ...

Katso myös nämä aihepiirit!

#astettaalemmas #datahub #energiansäästö #energiatehokkuus #kajave #kotona #mahdollistaja #sähkönsäästö #sähköverkko #toimitusvarmuus