#resepti
Raparperi on kirpeä herkku
Raparperi on jokaiselle suomalaiselle tuttu kirpeän hapan kasvi. Raparperi tuottaa satoa jo aikaisin keväällä, kun muut kasvit vasta ihmettelevät tulevan kesän haasteita. Raparperi viihtyy monenlaisilla kasvupaikoilla kaikkialla Suomessa. Siksi raparperista valmistetut herkut ovat suomalaisen keittiön kestosuosikkeja.
Herkullinen kotijuusto sopii arkeen ja juhlaan
Kotijuuston valmistaminen on hauskaa ja tuo monelle ihania makumuistoja. Kotijuusto sopii hyvin myös lahjaksi vaikka mökkireissulle ja kesän juhliin.
Mantelitäytteinen Bostonkakku
Bostonkakku on monessa perheessä todellinen perinneherkku. Idea on aina sama, mutta täytteet vaihtelevat. Mantelitäyte on yksi vaihtoehto.
Ukrainalainen borssikeitto lämmittää kesällä ja talvella
Borssikeitto on Ukrainan kansallisruoka, josta jokaisella perheellä on oma versionsa. Suomeen lastensa kanssa sotaa paennut Tatiana Kulia luottaa äitinsä reseptiin.
Joulun perinteiset pikkuherkut valmistuvat helposti
Joulu on perinteisten herkkujen valmistamisen aikaa. Edullisesti saa loihdittua ihania makeisia lahjaksi tai omaan käyttöön nopeasti ja sähköuunissa vaivatta. Fudget säilyvät jääkapissa kolmekin viikkoa – herkuttelijoista riippuen.
Vegaaniherkut valloittavat
Vegaaniset herkut valmistuvat kätevästi. Kuivakakut, korvapuustit tai vaikka ihanat perinteiset mokkapalat voi tehdä ilman eläinperäisiä raaka-aineita. Makuretki vegaanisuuteen ja meheviin makuihin tuo uusia elämyksiä.