#astettaalemmas #aurinko #aurinkopaneeli #datahub #energiansäästö #energiantuotanto #energiapolitiikka #energiatehokkuus #energiavinkki #hiilijalanjälki #hyvinvointi #ilmastointi #ilmastonmuutos #kajave #kaukolämpö #kesämökki #kinkkutemppu #kodinkone #kolumni #kotivara #kotona #laiteuutuudet #Laskiainen #lämmitys #lämpö #mahdollistaja #moottorilämmitys #osaaminen #piha #puutarha #pääsiäinen #rakentaminen #resepti #sahkolasku #sisustus #sähkö #sähköasennukset #sähköauto #sähkögrilli #sähköhammasharja #sähköinen liikenne #sähkölentokone #sähkönsiirto #sähkönsäästö #sähköpalo #sähköpotkulauta #sähköpula #sähköpyörä #sähkösavustin #sähköverkko #sähkövero #tekoäly #testi #toimitusvarmuus #tulevaisuus #turvallisuus #työ #valaistus #vapaalla #verkkopalvelu #viihde-elektroniikka #ympäristö #ystävänpäivä

#resepti

Energiatehokkaat pataruoat valmistuvat helposti: Nyt kannattaa olla hyvää pataa
Artikkeli 13.02.2024

Nyt on mehevien ja sähköuunissa helposti valmistettavien pataruokien ja muhennosten aika. Pataruoan aktiiviseen työstämiseen menee aikaa yllättävän vähän – ja loput hoitaa uuni lempeällä lämmöllä. Ja pataruoka vain paranee uudelleen lämmitettäessä.

Joulupuuron voi tehdä myös ohrasta
Artikkeli 22.11.2023

Monessa suomalaiskodissa riisipuuro on oleellinen osa joulua. Se perinteisin joulupuuro valmistuu kuitenkin kotimaisesta ja terveellisestä ohrasta.

Piimäkakku maistuu syksyllä
Artikkeli 18.10.2023

Mausteinen piimäkakku on sopiva välipala matkalla kohti joulun makumaailmaa. Piimäkakku on helppo ja vaivaton kahvihetken kaveri.

Itse tehty leipä sopii arkeen ja juhlaan
Artikkeli 14.09.2023

Valmista itse mehevä artesaani-leipä vaikka gluteenittomana. Tai laita uuniin herkullisia juuressämpylöitä.  Uunissa, pannulla tai kätevästi leipäkoneella voit valmistaa juuri sellaista leipää kuin haluat ja lisäaineettomasti.

Ruusuhillo on kuin kesäinen ruusukimppu tiivistettyinä
Artikkeli 21.06.2023

Lempeä, viettelevä ja niin ainutlaatuisen makuinen ja monikäyttöinen ruusu valloittaa myös ruokapöydässä. Ruususta valmistetut tuotteet sopivat myös lahjaksi. Nyt kannattaa tehdä ruusuvettä, -hilloa tai -hyytelöä ja koristella vaikka kakku ruusun herkän kauniilla terälehdillä.

Raparperi on kirpeä herkku
Artikkeli 05.06.2023

Raparperi on jokaiselle suomalaiselle tuttu kirpeän hapan kasvi. Raparperi tuottaa satoa jo aikaisin keväällä, kun muut kasvit vasta ihmettelevät tulevan kesän haasteita. Raparperi viihtyy monenlaisilla kasvupaikoilla kaikkialla Suomessa. Siksi raparperista valmistetut herkut ovat suomalaisen keittiön kestosuosikkeja.