#energiantuotanto #energiapolitiikka #energiatehokkuus #energiavinkki #hiilijalanjälki #hyvinvointi #ilmastointi #ilmastonmuutos #kajave #kaukolämpö #kesämökki #kodinkone #kolumni #kotona #laiteuutuudet #Laskiainen #lämmitys #lämpö #mahdollistaja #moottorilämmitys #osaaminen #piha #puutarha #pääsiäinen #rakentaminen #resepti #sisustus #sähkö #sähköasennukset #sähköauto #sähkögrili #sähköhammasharja #sähkölentokone #sähkönsiirto #sähköpalo #sähköpotkulauta #sähköpyörä #sähkösavustin #sähköverkko #sähkövero #testi #toimitusvarmuus #tulevaisuus #turvallisuus #työ #valaistus #vapaalla #verkkopalvelu #viihde-elektroniikka #ystävänpäivä

#resepti

Pääsiäisherkuksi mansikkabebet
Artikkeli 31.03.2021

Pääsiäisen valmistelut ovat parhaimmillaan aikuisten ja lasten yhteistä, mukavaa aikaa. Pääsiäisen mansikkabebet ovat maistuvia ja niiden valmistaminen on mukavaa puuhaa myös nuorille. Panostus yhteiseen tekemiseen tuo koko perheelle iloa ja yhteisyyttä, josta on mukava nauttia koko pääsiäisen.

Yksinkertainen lammaspata
Artikkeli 29.03.2021

Lammas kuuluu pääsiäiseen. Jos haluaa päästä helpolla, on yksinkertainen lammaspata herkullinen vaihtoehto. Pilko, leikkaa ja lohko ainekset, paiskaa ne pataan ja odota. Tätä yksinkertaisuus on parhaimmillaan ruonlaitossa. Englantilaisen maalaispubin padassa lammas, juurekset ja perunat kypsyvät sulassa sovussa.

Kasviskeitot ovat ekologisia ja edullisia
Artikkeli 16.02.2021

Mikä on oma ruokafilosofiasi? Mitä suosit talvikautena? Talvikauden juures- ja kasvisanti on mahdollisuuksia täynnä.

Laskiainen – alkutalven iloinen ruokajuhla
Artikkeli 10.02.2021

Liu lau laskiaista! Varaudu laskiaiseen hyvällä ruualla ja lämpimillä juomilla, jotka voi ottaa termospullossa mukaan vaikka pulkkamäkeen pakkaspäivän lämmikkeeksi. Laskiaisen perinteet liittyvät vahvasti maatalouteen, vaikka laskiainen onkin nykyään enemmän perheiden ja lasten yhteistä lasketteluriemua.

Merimiespihvi jauhelihasta: Nassikoiden ja mummojen suosikki
Artikkeli 27.10.2020

Merimiespihvi maistuu monelle, mutta lapset ovat laiskoja pureskelemaan kokoliharuokia. Vanhemmalla väellä taas puruvoima ja hampaat saattavat heikentyä iän myötä. Jauhelihasta viritetty merimiespihvi on kuitenkin pelastus. Lisäksi se on helppo ja edullinen ruoka.

Itse tehty makkara on lisäaineeton ja maistuva makuelämys
Artikkeli 28.09.2020

Makkaran valmistaminen on hauskaa ja luovaa.  Kaikki lisäaineet jäävät pois ja makujen maailma on täynnä mahdollisuuksia. Miten olisi ruokapöytään vaikka itse tehty bratwursti, perunamakkara tai chorizo?