Pelaa ja voita

Pelaa ja voita

05.06.2024

Vastaa sähkövisaan tai täytä sähköinen ristikkomme. Visan vastaukset löydät lukemalla tämän uutispohjan juttuja. Uusi visa ja ristikko ilmestyy neljä kertaa vuodessa ja on avoinna aina noin kaksi kuukautta ilmestymisen jälkeen.

Sähkövisan kysymykset:

A. Milloin muiden kuin asuinkäytössä olevien kiinteistöjen vähintään 20 auton pysäköintipaikoilta pitää löytyä sähköautojen latauspiste?

1. Kesäkuun 2024 loppuun mennessä
2. Vuoden 2024 loppuun mennessä
3. Kesäkuun 2025 loppuun mennessä

B. Kalalle paras säilytyslämpötila on 0–2 astetta. Miten pitkä kalan säilyvyysaika on, jos jääkaapin lämpötila on 6–8 astetta?

1. Noin 12 tuntia
2. Noin vuorokauden
3. Noin kaksi vuorokautta

C. Energia-alalla fossiilisista polttoaineista irtautumisessa ollaan jo pitkällä. Milloin Suomen pitäisi tavoitteen mukaan olla hiilineutraali maa?

1. Vuoteen 2030 mennessä
2. Vuoteen 2035 mennessä
3. Vuoteen 2040 mennessä

Tallenna vastauksesi sähkövisaan tämän linkin kautta!

Täytä ristikko täällä!


Vastaukset 31.7.2024 mennessä. Palkinto arvotaan kaikkien vastaajien kesken.

 

Sähkövisan ja Sähköristikon palkinto 2/2024

Doro HearingBuds -kuulokkeet

Doro HearingBuds -kuulokkeet on suunniteltu taklaamaan kuulon alenemaa ja samalla tuomaan iloa liikkuvaan ja aktiiviseen elämään. Mielimusiikin, radio-ohjelmien, podcastien ja äänikirjojen kuuntelun lisäksi kuulokkeet auttavat kuulemaan esimerkiksi kuulonaleneman vaimentamaa puhetta tai televisio-ohjelmia huomaamatta.

– Identtiset nappikuulokkeet automaattisella vasemman/oikean korvan tunnistuksella
– Vaimentavat melua ja tuovat nautintoa elämään ilman luonnottomia ääniä
– Selkeyttää keskustelua, musiikkia ja puheluja
– Parantaa ääntä sulkematta pois ympäristön ääniä
– Kuulokkeet voidaan mukauttaa oman kuulosi tarpeisiin
– Kuuloprofiilit Puhe, Media ja Luonnonympäristöt
– Toimii Android-, iOS- ja Bluetooth-laitteiden kanssa
– Arvo noin 300 €

Lisätietoja: www.doro.fi


Kommentit

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua!

#energiatehokkuus #energiavinkki #kesämökki #kotona #vapaalla  

Vietä juhannus kestävästi

Lähestyvä juhannus on monille kesän kohokohta. Kesäkelit asettavat haasteita elintarvikkeiden kylmäketjulle. Myös jätehuollosta ja kierrätyksestä on huolehdittava juhannuksena. Tehdään juhannuksesta ekologinen ja iloinen juhla.

#kilpailut  

Pelaa ja voita

Vastaa sähkövisaan tai täytä sähköinen ristikkomme. Visan vastaukset löydät lukemalla tämän uutispohjan juttuja. Uusi visa ja ristikko ilmestyy neljä kertaa vuodessa ja on avoinna aina noin kaksi kuukautta ilmestymisen jälkeen.

#tekoäly #tulevaisuus #työ  

Hype, hypempi, tekoäly

Tekoälyhypelle ei näytä loppua tulevankaan. Mutta kirkkaalle taivaalle on nyt valitettavasti nousemassa uhkaavia pilviä.

Katso myös nämä aihepiirit!

#astettaalemmas #aurinko #aurinkopaneeli #datahub #energiansäästö #energiantuotanto #energiapolitiikka #energiatehokkuus #energiavinkki #hiilijalanjälki #hyvinvointi #ilmastointi #ilmastonmuutos #kaukolämpö #kesämökki #kilpailut #kodinkone #kolumni #kotona #laiteuutuudet #Laskiainen #lämmitys #lämpö #osaaminen #piha #puutarha #pääsiäinen #resepti #sahkolasku #sähkö #sähköasennukset #sähköauto #sähköhammasharja #sähköinen liikenne #sähkönsiirto #sähkönsäästö #sähköpula #sähköverkko #sähkövero #tekoäly #testi #toimitusvarmuus #tulevaisuus #turvallisuus #työ #valaistus #vapaalla #verkkopalvelu #viihde-elektroniikka #ympäristö #ystävänpäivä