Valitse itse, imuroi tai imuroi ja moppaa

Valitse itse, imuroi tai imuroi ja moppaa

12.09.2023

iRobot on tuonut markkinoille Roomba Combo i5+ -robotti-imurin ja -mopin. Laite muuntuu helposti kaikkien pintojen pölynimurista kovien lattioiden imuriksi ja mopiksi, kun pölysäiliö vaihdetaan moppisäiliöön. 

Roomba Combo i5+ on ihanteellinen valinta pienempiin koteihin, sillä se osaa navigoida optimaalisesti eri huoneissa ja siivoaa loogisesti ja tarkoituksenmukaisesti suorissa riveissä.

iRobot Home -sovelluksella käyttäjä voi luoda Smart Map -älykartan ja määrittää huoneiden nimet huonekohtaista siivousta varten. Siivoustyö voidaan käynnistää iRobot Home -sovelluksen kautta tai äänikomennolla, kun robotti on yhdistetty ääniavustajayksikköön.

Jos robotin akku tyhjenee, laite lataa itsensä automaattisesti ja jatkaa sitten siivousta, kunnes työ on valmis. Pölysäiliötä käytettäessä Roomba Combo i5+ tyhjentää automaattisesti jopa 60 päivän lian ja pölyn ulkoiseen Clean Base -pölysäiliöön, joka toimii samalla robotin latausasemana.

 


 

Hintataso noin 749 e
Lisätietoja: witt.fi

 


Kommentit

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua!

#energiatehokkuus #ilmastointi #kotona #lämmitys  

Ilmalämpöpumpun käytössä ja huollossa on omat niksinsä

Ilmalämpöpumppu lämmittää tehokkaasti ja auttaa pienentämään kodin energiakuluja. Edellytyksenä kuitenkin on, että laitetta käytetään sekä huolletaan oikein.

#kotona #viihde-elektroniikka  

Kunnon telkku leffamaratooneihin

Syksyn lähestyessä on aika katsastaa televisiotarjontaa ja miettiä olisiko aika hankkia uusi virtapihi 65-tuumainen televisio? Televisioiden virrankulutusta ollaan myös rajoittamassa.

#kotona #lämmitys #sisustus #valaistus  

Parvekkeen tai terassin käyttökausi pitenee lämmityksellä

Parvekkeen tai terassin käyttökausi pitenee panostamalla hyvään lattiaeristykseen, lasitukseen ja säteilylämmitykseen. Riittävän tehokas infrapunalämmitin on toimiva ja energiatehokas ratkaisu, jos parvekkeesta haluaa nauttia viileämmälläki...

Katso myös nämä aihepiirit!

#astettaalemmas #aurinko #aurinkopaneeli #datahub #energiansäästö #energiantuotanto #energiatehokkuus #energiavinkki #hiilijalanjälki #hyvinvointi #ilmastointi #ilmastonmuutos #kajave #kaukolämpö #kesämökki #kodinkone #kotivara #kotona #laiteuutuudet #lämmitys #lämpö #moottorilämmitys #osaaminen #piha #puutarha #pääsiäinen #resepti #sahkolasku #sisustus #sähkö #sähköasennukset #sähköauto #sähkögrilli #sähköinen liikenne #sähkönsiirto #sähkönsäästö #sähköpalo #sähköpula #sähkösavustin #sähköverkko #testi #tulevaisuus #turvallisuus #työ #valaistus #vapaalla #verkkopalvelu #viihde-elektroniikka