Valitse itse, imuroi tai imuroi ja moppaa

Valitse itse, imuroi tai imuroi ja moppaa

12.09.2023

iRobot on tuonut markkinoille Roomba Combo i5+ -robotti-imurin ja -mopin. Laite muuntuu helposti kaikkien pintojen pölynimurista kovien lattioiden imuriksi ja mopiksi, kun pölysäiliö vaihdetaan moppisäiliöön. 

Roomba Combo i5+ on ihanteellinen valinta pienempiin koteihin, sillä se osaa navigoida optimaalisesti eri huoneissa ja siivoaa loogisesti ja tarkoituksenmukaisesti suorissa riveissä.

iRobot Home -sovelluksella käyttäjä voi luoda Smart Map -älykartan ja määrittää huoneiden nimet huonekohtaista siivousta varten. Siivoustyö voidaan käynnistää iRobot Home -sovelluksen kautta tai äänikomennolla, kun robotti on yhdistetty ääniavustajayksikköön.

Jos robotin akku tyhjenee, laite lataa itsensä automaattisesti ja jatkaa sitten siivousta, kunnes työ on valmis. Pölysäiliötä käytettäessä Roomba Combo i5+ tyhjentää automaattisesti jopa 60 päivän lian ja pölyn ulkoiseen Clean Base -pölysäiliöön, joka toimii samalla robotin latausasemana.

 


 

Hintataso noin 749 e
Lisätietoja: witt.fi

 


Kommentit

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua!

#energiatehokkuus #energiavinkki #kesämökki #kotona #vapaalla  

Vietä juhannus kestävästi

Lähestyvä juhannus on monille kesän kohokohta. Kesäkelit asettavat haasteita elintarvikkeiden kylmäketjulle. Myös jätehuollosta ja kierrätyksestä on huolehdittava juhannuksena. Tehdään juhannuksesta ekologinen ja iloinen juhla.

#energiatehokkuus #energiavinkki #ilmastointi #kotona  

Torju lämpö, säästä viilennyksessä

Helteet nostavat nopeasti asuntojen ja toimistojen lämpötiloja. Torjumalla lämpö mahdollisimman tehokkaasti, säästyy selvästi viilennysenergiaa ja sisätiloissa on miellyttävämpi oleskella. Kun jäähdytät koneellisesti jo muutaman asteen lämp...

#kodinkone #kotona #turvallisuus  

Ukkonen voi rikkoa kodinkoneita

Helteet päättyvät usein ukkoseen. Voimakkaat ukkosmyrskyt ja salamaniskut aiheuttavat riskin kodinkoneille. Vaikka sähköverkkoinvestoinnit ovat vähentäneet ukkosen aiheuttamia häiriöitä kuten sähkökatkoja ja jännitepiikkejä, niitä voi edell...

Katso myös nämä aihepiirit!

#astettaalemmas #aurinko #aurinkopaneeli #datahub #energiansäästö #energiantuotanto #energiatehokkuus #energiavinkki #hiilijalanjälki #hyvinvointi #ilmastointi #ilmastonmuutos #kajave #kaukolämpö #kesämökki #kinkkutemppu #kodinkone #kotivara #kotona #laiteuutuudet #lämmitys #lämpö #moottorilämmitys #osaaminen #piha #puutarha #pääsiäinen #resepti #sahkolasku #sisustus #sähkö #sähköasennukset #sähköauto #sähkögrilli #sähköinen liikenne #sähkönsiirto #sähkönsäästö #sähköpalo #sähköpula #sähkösavustin #sähköverkko #testi #tulevaisuus #turvallisuus #työ #valaistus #vapaalla #verkkopalvelu #viihde-elektroniikka