Joululahjavinkit 2020:Kodin pienet sähkölaitteet ovat mainioita lahjaksi ja koko perheen iloksi.

Joululahjavinkit 2020:Kodin pienet sähkölaitteet ovat mainioita lahjaksi ja koko perheen iloksi.

18.11.2020

Yleiskoneet, monipuoliset kahvinkeittimet erikoiskahvien tekemiseen tai nuorison suursuosikki Airfryer-keitin voivat olla lahjalistalla.

Nyt on myös aikaa musiikin- tai äänikirjan kuunteluun. Etäopiskelua, töitä ja vapaa-ajalla rentoutumista varten on ajankohtaista päivittää kodin tietotekniikkaa. Kotiteatteri-laitteet ovat jälleen nostaneet suosiotaan suoratoistopalvelujen vanavedessä.

Paristoakut ja akkujen laturi ovat hyödyllinen pikkulahja perheissä, joissa on paljon paristokäyttöisiä laitteita. Etenkin leluissa kuluu runsaasti paristoja, jotka on ekologista korvata akuilla ja antaa lasten leikkiä leluillaan ekologisemmin ja vapaammin.

 

Pelit ja soittimet kiinnostavat

Erilaiset konsoli- ja lautapelit ovat kestosuosikkeja. Moni odottaa uutta konsolipeliä ja uusia pelejä. Lautapeleissä löytyy joka vuosi uusia tulokkaita, joiden parissa kisailla. Pelit tuovat yhteistä tekemistä ja rentouttavia riemuntunteita pitkään joulun jälkeenkin.

Sähkökäyttöiset soittimet voivat innostaa uuteen harrastukseen tai säveltämiseen. Ainakin tarjolla on koko perheelle viihdettä pitkäksi ajaksi.

Omaan päivittäiseen hygieniaan liittyvät laitteet voivat olla myös hyvä lahja, kuten kenties suun hygieniaa parantava moderni sähköhammasharja tai vaikka selkää hierova laite? Verenpainemittari on tärkeä varuste kotiin.

Nuorten aikuisten suosikiksi saattaa nousta Airfryer-keitin, jolla valmistaa lähes kaikki ruuat nopeasti, energiatehokkaasti ja mikä parasta ilman öljyä. Esimerkiksi ranskanperunat, kanankoivet ja vihannekset kypsyvät rapeiksi kuuman ilman avulla. Laitteella voi valmistaa myös herkkuja, kuten kakkuja ja jälkiruokia kätevästi.

 

Kuulokkeet jatkavat suosiotaan

Laadukasta äänentoistoa arvostavat kaikki. Langattomat kuulokkeet ovat etenkin nuorten suosiossa. Ääniohjattavissa nappikuulokkeissa on erinomainen äänentoisto ja käytännöllinen latauskotelo takaa jopa 24 tuntia kuunteluaikaa.

 

Sähköpotkulauta on helppo säilyttää

Sähköpotkulaudat ovat suuressa suosiossa. Ne ovat nopea ja kätevä apuväline liikuttaessa paikasta toiseen. Matka taittuu jopa 25 kilometrin tuntivauhdilla ja yhdellä latauksella pääsee yli 20 kilometrin päähän, akkukapasiteetista riippuen. Potkulauta on helppo säilyttää poissa pitkäkyntisten ulottuvilta esimerkiksi kotona tai työpaikalla.
 

Äänikirjat rentouttavat

Äänikirjat ovat hyvä ja rentouttava hankinta.

 

Sähkökäyttöiset pohjalliset retkeilijälle

Selkää ja niskaa voi hemmotella sähkökäyttöisellä hierontalaitteella. Jalkakylpylaite on mainio lahja väsyneille jaloille.

Autoilijan iloksi voi hankkia akkulaturin ja sisätilalämmittimen. Moottorikelkkailijaa tai ääriolosuhteissa retkeilevää voi ilahduttaa esimerkiksi sähköllä lämmitettävillä sisäpohjallisilla tai muilla lämpöelementeillä varustetuilla pukineilla, jotka pitävät mukavasti lämmöntunnetta yllä kovemmillakin pakkasilla.

 

Teksti: Mirkka Kortelainen
Kuva: FREEPIK ja Scanstockphoto


Kommentit

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua!

#kotona #resepti  

Trendikkäät piirakat valmistuvat helposti juhannukseksi

Helppous ja vaivattomuus ovat olleet piirakoiden valmistuksen trendeinä jo pitkään. Maistuisiko ”taivaallisen” ihana bebepiiras? Tai makuaisteja hivelevä Välimeren jauhelihapiirakka? Piirakat sopivat arkeen ja juhannusjuhlaan.

#energiavinkki #vapaalla  

Vietä juhannus kestävästi

Lähestyvä juhannus on monille kesän kohokohta. Luvassa oleva helteinen sää asettaa haasteita elintarvikkeiden kylmäketjulle. Jätehuollosta ja kierrätyksestä pitää huolehtia myös juhannuksena ja tehdä juhannuksestakin ekologinen, iloinen juh...

#sähkö #verkkopalvelu  

Hiilineutraali tulevaisuus vaatii toimivan sähkönjakelun

Sähkönkäytön lisääntyminen on keskeinen tekijä vähähiilisen yhteiskunnan toteutumisessa. Sähkön tuotanto ja jakelu ovat aloja, joissa ratkaisut tehdään ja jotka ovat kehityksen kärjessä nyt ja tulevaisuudessa.

Katso myös nämä aihepiirit!

#energiantuotanto #energiapolitiikka #energiatehokkuus #energiavinkki #hyvinvointi #ilmastonmuutos #kaukolämpö #kesämökki #kodinkone #kolumni #kotona #laiteuutuudet #Laskiainen #osaaminen #piha #puutarha #resepti #sähkö #sähköhammasharja #sähkönsiirto #sähköverkko #sähkövero #testi #tulevaisuus #turvallisuus #työ #valaistus #vapaalla #verkkopalvelu #viihde-elektroniikka #ystävänpäivä