Kajaven asiakkaat pääsevät nyt kehittämään sähköverkkoa – vuoropuhelu on tärkeää

Kajaven asiakkaat pääsevät nyt kehittämään sähköverkkoa – vuoropuhelu on tärkeää

12.05.2022

Verkkopalveluyhtiö Kajave kutsuu asiakkaansa mukaan kehittämään toimitusvarmempaa verkkoa. – Haluamme kuulla asiakkaidemme näkemyksiä, jotta voimme rakentaa entistä toimitusvarmempaa sähköverkkopalvelua, kertoo Kajaven verkostopäällikkö Annastiina Kangas.

Aurinkopaneelit oman kiinteistön katolla, tuulivoima, sähkön varastointi ja muut uudet sähkön tuotantotavat ovat tulevaisuutta. Sähköala kehittyy vauhdilla. Puhtaamman ja toimivamman tulevaisuuden edellytyksenä ovat toimivat sähköverkot.

Kajaven toiminta-alueella, Kainuussa ja Pohjois-Pohjanmaalla, sähkönsiirto toimii nykypäivänä luotettavasti. Varmistaakseen tasapuolisen ja turvallisen sähkönjakelun jatkossakin yhtiö investoi ja kehittää sähköverkkoa saneeraamalla vanhoja, teknisen käyttöikänsä päässä olevia verkkoja, huolehtimalla nykyisen verkon toimivuudesta ja rakentamalla verkkoa uusille kaava-alueille.

 

Asiakkaat mukaan kehittämään verkkoja

Suomalaisilla sähköverkkoyhtiöillä on jo lakiin kirjattu velvoite kehittää jakeluverkkoja. Velvoitteiden noudattamista valvoo Energiavirasto, jolle yhtiöt ovat vuodesta 2014 lähtien toimittaneet kehittämissuunnitelmansa kahden vuoden välein.

Tänä keväänä verkkopalveluyhtiöiden tehtävänä on ensimmäistä kertaa esittää uusin kehittämissuunnitelmansa myös asiakkaittensa ja sidosryhmiensä arvioitavaksi.

– Vuoropuhelu asiakkaidemme kanssa on tärkeää. Haluamme kuulla heidän näkemyksiään, jotta voimme rakentaa entistä toimitusvarmempaa sähköverkkopalvelua. Otamme asiakkaidemme kommentit huomioon viimeistellessämme suunnitelmaa Energiavirastolle lähetettäväksi, kertoo Kajaven verkostopäällikkö Annastiina Kangas.

Kajaven asiakkaat voivat tutustua kehittämissuunnitelmaan ja kommentoida sitä 12.5.–12.6. välisenä aikana yhtiön verkkosivuilla osoitteessa www.kajave.fi/kehittamissuunnitelma.

Kehittämissuunnitelma ja yhteenveto asiakaskyselyn tuloksista julkaistaan Kajaven verkkosivuilla heinäkuun alussa.

Lisätiedot:
Verkostopäällikkö Annastiina Kangas, annastiina.kangas@loiste.fi, puh. 040 5813687

 


Kommentit

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua!

#kajave #mahdollistaja #toimitusvarmuus  

Kajave uudistaa sähköverkkoa – kesäkauden työmaat löytyvät hankekartalta

Kajave parantaa Kainuun sähköverkon toimitus- ja säävarmuutta monella työmaalla kevään, kesän ja syksyn aikana. Suurimmat eli korvausinvestointihankkeet on merkitty verkossa olevaan hankekarttaan. –Teemme pitkäjänteistä työtä verkon kehitt...

#kajave #mahdollistaja #toimitusvarmuus  

Kajave Oy:n ja Loiste Lämmön asiakaspalvelukumppani vaihtuu

Sähköverkkoyhtiö Kajaven ja kaukolämpöyhtiö Loiste Lämmön asiakaspalvelun ja teknisen asiakaspalvelun tuottaa jatkossa Call Waves Solutions Finland Oy.

#kajave #mahdollistaja #toimitusvarmuus  

Kajave antaa määräaikaisen alennuksen kahden kuukauden sähkönsiirron perusmaksuista

Kajaven asiakkaat saavat huhti- ja toukokuun sähkönsiirron ilman perusmaksua. Määräaikainen alennus tarkoittaa omakotitaloasujalle noin sadan euron ja kerrostaloasukkaalle noin 50 euron säästöä. 

Katso myös nämä aihepiirit!

#kajave #mahdollistaja #toimitusvarmuus