Insplan tuottaa Kajavelle sähköverkon tarkastukset sekä kunnossapidon projektivalvonnan

Insplan tuottaa Kajavelle sähköverkon tarkastukset sekä kunnossapidon projektivalvonnan

06.10.2020

Kajave on kilpailuttanut sähkönjakelu- ja alueverkon kunnossapitotarkastukset, kunnossapidon suunnittelun sekä projektivalvonnan.

Kolme vuotinen yhteistyösopimus tehtiin valtakunnallisesti toimivan energia- ja infrastruktuurialan asiantuntijapalveluita tarjoavan Insplan Oy:n kanssa.

Insplan vastaa 1.11.2020 alkaen Kajaven sähköverkkotyömaiden valvonnasta, turvallisuus- ja kuntotarkastuksista sekä kunnossapitosuunnittelusta.

– Tehtävämme on vastata yhteiskunnan tarpeisiin ja rakentaa pitkän elinkaaren sähköverkkoa. Yhteistyössä Insplanin kanssa projektivalvonnan lisäksi huomiomme on erityisesti työmaiden ja sähköverkon turvallisuudessa, Kajaven toimitusjohtaja Heikki Juntunen sanoo.

– Kumppanuuden kautta saamme tuotettua kokonaisvaltaisempaa kuntotarkastusta ja suunnittelua suoraan kunnossapitourakoitsijoillemme, Kajaven projektipäällikkö Eetu Niskanen sanoo.

– Nyt alkava kumppanuutemme on meille todella tärkeä ja pitkäjänteisiin yhteistyösopimuksiin perustuvan uudistetun strategiamme mukainen. Meistä on hienoa saada olla mukana varmistamassa Kainuun ja Pohjois-Pohjanmaan alueen sähköverkon toimintavarmuutta, Insplanin toimitusjohtaja Mika Seppänen sanoo.

– Yhteistyö on meille mahtava juttu, sillä se osoittaa selkeästi meidän strategista suuntaamme. Olimme varsin mielissämme siitä, että kumppanuussopimusta tukee yritysten samansuuntaiset arvot sekä notkea ja joustava toimintatapa. Tällaiselle perustalle rakentuu aito, molempia osapuolia hyödyttävä kumppanuus parhaimmillaan, Insplanin sähköverkot-liiketoiminnasta vastaava johtaja Toni Seppänen jatkaa.

 


Kommentit

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua!

#kajave #mahdollistaja #toimitusvarmuus  

Kajaven työmaat ja hankkeet nähtävissä

Sähkönjakelun kunnossapito ja uudistaminen ovat edellytys siirryttäessä kohti häiriötöntä sähkönjakelua. Nyt jokainen voi itse tutustua Kajaven sähköverkon työmaihin ja hankkeisiin suoraan kartalla.

#kajave #mahdollistaja #toimitusvarmuus  

Toimiva sähkönsiirto on toimivaa yhteistyötä

Sähkön siirtäminen asiakkaiden pistorasiaan vaatii monen tahon yhteistoimintaa. Kajavella on rakennettu toimiva yhteistyöverkosto, jossa yhteistyökumppanit hoitavat kokonaisuudesta oman osansa tarkasti ja laadukkaasti. Annetaanpa hankepääll...

#kajave #mahdollistaja #toimitusvarmuus  

Enerke ja Eltel ovat Kajaven sähköverkon kunnossapidon ja viankorjauksen sopimuskumppanit

Kajave on kilpailuttanut urakoitsijat sähköverkon kunnossapidon, viankorjauksen sekä sähkömittarien asennus- ja liittymätöiden osalta. Valitut kumppanit ovat Enerke Oy ja Eltel Networks Pohjoinen Oy.

Katso myös nämä aihepiirit!

#kajave #mahdollistaja #toimitusvarmuus