Insplan tuottaa Kajavelle sähköverkon tarkastukset sekä kunnossapidon projektivalvonnan

Insplan tuottaa Kajavelle sähköverkon tarkastukset sekä kunnossapidon projektivalvonnan

06.10.2020

Kajave on kilpailuttanut sähkönjakelu- ja alueverkon kunnossapitotarkastukset, kunnossapidon suunnittelun sekä projektivalvonnan.

Kolme vuotinen yhteistyösopimus tehtiin valtakunnallisesti toimivan energia- ja infrastruktuurialan asiantuntijapalveluita tarjoavan Insplan Oy:n kanssa.

Insplan vastaa 1.11.2020 alkaen Kajaven sähköverkkotyömaiden valvonnasta, turvallisuus- ja kuntotarkastuksista sekä kunnossapitosuunnittelusta.

– Tehtävämme on vastata yhteiskunnan tarpeisiin ja rakentaa pitkän elinkaaren sähköverkkoa. Yhteistyössä Insplanin kanssa projektivalvonnan lisäksi huomiomme on erityisesti työmaiden ja sähköverkon turvallisuudessa, Kajaven toimitusjohtaja Heikki Juntunen sanoo.

– Kumppanuuden kautta saamme tuotettua kokonaisvaltaisempaa kuntotarkastusta ja suunnittelua suoraan kunnossapitourakoitsijoillemme, Kajaven projektipäällikkö Eetu Niskanen sanoo.

– Nyt alkava kumppanuutemme on meille todella tärkeä ja pitkäjänteisiin yhteistyösopimuksiin perustuvan uudistetun strategiamme mukainen. Meistä on hienoa saada olla mukana varmistamassa Kainuun ja Pohjois-Pohjanmaan alueen sähköverkon toimintavarmuutta, Insplanin toimitusjohtaja Mika Seppänen sanoo.

– Yhteistyö on meille mahtava juttu, sillä se osoittaa selkeästi meidän strategista suuntaamme. Olimme varsin mielissämme siitä, että kumppanuussopimusta tukee yritysten samansuuntaiset arvot sekä notkea ja joustava toimintatapa. Tällaiselle perustalle rakentuu aito, molempia osapuolia hyödyttävä kumppanuus parhaimmillaan, Insplanin sähköverkot-liiketoiminnasta vastaava johtaja Toni Seppänen jatkaa.

 


Kommentit

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua!

#kajave #mahdollistaja #toimitusvarmuus  

Enerke ja Eltel ovat Kajaven sähköverkon kunnossapidon ja viankorjauksen sopimuskumppanit

Kajave on kilpailuttanut urakoitsijat sähköverkon kunnossapidon, viankorjauksen sekä sähkömittarien asennus- ja liittymätöiden osalta. Valitut kumppanit ovat Enerke Oy ja Eltel Networks Pohjoinen Oy.

#kajave #mahdollistaja #toimitusvarmuus  

Uuno tuhosi, mutta kaikki toimii taas

Viime viikon torstaina riehunut Uuno-ukkosmyrsky kaatoi repi ja katkoi puita sillä seurauksella että osa alueen asukkaista joutui olemaan ajoittain ilman sähköjä. Valtaosa sähköverkon vioista saatiin korjattua jo heti torstaina, vaikka ukko...

#kajave #mahdollistaja #toimitusvarmuus  

Jenny Martiskainen: Sähköalalla on paljon mahdollisuuksia

Jenny Martiskainen teki opiskellessaan valinnan, jota ei ole katunut, vaikka tekninen ala on edelleen jostain syystä miesvaltaista. Hän hehkuttaa Kajaanilaisen Loiste-yhtiöiden työilmapiiriä ja työtään, jossa vastaa Kajaven sähköverkkojen u...

Katso myös nämä aihepiirit!

#kajave #mahdollistaja #toimitusvarmuus